Terug naar overzicht Terug

Stuur een kaartje naar de ernstig zieke Chloë (3) voor haar verjaardag


Afgelopen week bracht FC Emmen Naoberschap samen met SIBI een bezoek aan de driejarige Chloë Louwes uit Nieuw-Weerdinge. Aanstaande vrijdag, 7 april, viert ze haar vierde verjaardag, maar het is misschien wel haar laatste. Een erg moeilijke situatie voor de familie Louwes, maar toch proberen haar ouders, Arno en Jeanine, er een onvergetelijke verjaardag voor Chloë van te maken.


Chloë heeft namelijk het syndroom van Leigh, een energiestofwisselingsziekte waarbij de hersenstellen langzaam afsterven. Haar ouders willen er dan ook een gedenkwaardige verjaardag van maken. Via een oproep vragen ze zoveel mogelijk mensen om verjaardagspost te sturen om Chloë even aan iets leuks te laten denken.

SIBI aarzelde niet en ging samen met FC Emmen Naoberschap langs om zelf een verjaardagscadeau te geven aan Chloë. Het hele gezin Louwes was erbij en genoot volop van de aanwezigheid van de FC Emmen-mascotte. Inmiddels heeft ze al tassen vol met brieven ontvangen na een oproep van RTV Drenthe en ze hoopt tot en met haar verjaardag vrijdag nog meer te mogen ontvangen.

Hoe meer kaartjes, hoe beter! Wil jij ook een kaartje sturen naar Chloë? Het adres is: Eerste Kruisdiep OZ 39, 7831 BB Nieuw-Weerdinge