Terug naar overzicht Terug

STUDIOSPORT VOETBAL met JACK VAN GELDER


Giro 555, veelgehoord de afgelopen weken en inmiddels een begrip. Hoogst-waarschijnlijk heeft u ook een bijdrage geleverd aan de ramp in Azië, maar  laten we de andere goede doelen niet vergeten die ook uw steun nodig hebben. Helaas zijn er nog steeds vele kinderen ziek, ernstig ziek, waardoor ze soms lange tijd in het ziekenhuis moeten verblijven. Gelukkig is er een organisatie, de CliniClowns, die soms een glimlach kan toveren op de gezichten van deze zieke kinderen, waardoor ze even hun ziek zijn kunnen vergeten. Wij willen de CliniClowns hierbij steunen en een deel van de opbrengst van deze middag zal dan ook ten goede komen aan de CliniClowns.


Studio Voetbal: dit mag u niet missen!

Vrijdag 4 februari organiseren wij ‘Studio Voetbal’, dit vanzelfsprekend onder leiding van Jack van Gelder. Een aantal prominente gasten schuift aan tafel; Ron Jans, trainer van FC Groningen, slaat vast de spijker op zijn kop, Gertjan Verbeek, trainer van sc Heerenveen heeft tot nu toe goed overwinterd en onze eigen trainer Jan Olde Riekerink kijkt vooruit, niet achterom. Daarnaast zal de toekomst van het betaalde voetbal in het Noorden ongetwijfeld onderwerp van gesprek zijn. Aangezien voetbaltrainers hun vak uiterst serieus nemen, schuift René van der Gijp als extra gast aan tafel om voor een komische noot te zorgen.

U als sponsor kunt hierbij aanwezig zijn en zo de CliniClowns en Betaald Voetbal Emmen steunen en tevens biedt het u de gelegenheid om uw zakelijke relaties uit te nodigen voor een middagje business to business in een sportieve omgeving.

Het programma is als volgt:

 15.30 uur  Ontvangst met koffie of thee op de eerste etage
 16.00 uur  CliniClowns en Betaald Voetbal Emmen slaan de handen ineen…
 16.30 uur

 “Studio Voetbal” onder leiding van Jack van Gelder
Gasten aan tafel: Ron Jans, Gertjan Verbeek, Jan Olde Riekerink en René van der Gijp

 18.00 uur Kick off WK Jeugd 2005
Officiële ondertekening van de stadionovereenkomst in aanwezigheid van Harry Been, algemeen directeur KNVB, en één van de (assistent) bondscoaches van Oranje onder 20 jaar
 18.30 uur  Opening van het stamppottenbuffet
 20.00 uur  Emmen – FC Eindhoven

Hoe kunt u de CliniClowns en Betaald Voetbal Emmen steunen Door één of meerdere stoelen te “kopen” voor € 250,- per stuk, excl. BTW. Deze stoelen geven u toegang tot bovengenoemd programma, inclusief een extra kaart voor de wedstrijd Emmen – FC Eindhoven met toegang tot de businessruimte op de tweede etage.

Ook is het mogelijk om een gehele tafel te “kopen”. Naast een aantrekkelijke korting heeft u dan een prominente plaats vlakbij het podium en tijdens het stamppottenbuffet zal één van de gasten bij u aan tafel plaatsnemen. Tevens zal er een reclame-uiting van uw bedrijf op de voor u gereserveerde tafel geplaatst worden, alsmede ook op het interne tv-circuit. Voor een tafel voor acht personen betaalt u € 1.800,- en een tafel voor zestien personen kost u  € 3.000,-.

Wij horen u denken “ € 250,- per stoel, dat is wel veel geld…….”. Dat klopt, maar bedenkt u hierbij dan wel dat

1. de eerste drie sponsorbijeenkomsten (1 oktober, 1 december en 8 januari) u zonder bijdrage werden aangeboden,
2. u op deze manier een extra sponsorbijdrage kunt leveren en
3. u het goede doel CliniClowns steunt.

 

Wij verzoeken u zo spoedig mogelijk te reserveren want vol = vol!

Wij en de CliniClowns rekenen op u!

Henk Eising commercieel directeur

U kunt uw aanmeldingsformulier zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk voor

28 januari aanstaande verzenden per e-mail of per fax; 0591-621048.

Tevens kunt u zich telefonisch aanmelden bij Elly Rodenburg of

Monique Beringen, 0591-670670.  Vol=vol.

 

 

Het programma van deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door

Henk ten Hoor

Adbeco Accountants

Pals Groep

Univé Verzekeringen

Power Sound