Terug naar overzicht Terug

Sponsors FC Emmen 'beleven' Borussia Dortmund


Afgelopen zaterdag 15 februari vertrok een groep van 40 sponsoren naar Dortmund om de wedstrijd Borussia Dortmund tegen Eintracht Frankfurt bij te wonen. Na een kopje koffie in de JENS Vesting reed de bus om half 11 richting het Ruhrgebied. Rond de middag kwam de bus aan in Bochum, nabij Dortmund, waar de Emmer sponsoren genoten van een lunchbuffet in het Mariott Renaissance hotel naast het stadion van VFL Bochum. Toen de buikjes rond waren gegeten reed de bus verder richting Dortmund. Tegenover de indrukwekkende ‘’Gelbe Wand’’ werd er met hoge verwachtingen plaatsgenomen.

In het grootste en meest imposante stadion van Duitsland schreeuwde de fanatieke aanhang de BVB-spelers al snel naar 1-0 en 2-0 wat ook de ruststand bleek te zijn. Na de rust werd het al snel 3-0 en ging de wedstrijd definitief in het slot. Dortmund was ook in de tweede helft veel te sterk voor het onmachtige Frankfurt en de 4-0 was de kers op de taart en tevens het slotakkoord. Na de wedstrijd stond er een diner gepland. De bus reed naar Hotel Weissenburg in Billerbeck waar deze voetbaltrip in stijl werd afgesloten. Evenals het buffet was het diner prima verzorgd met voor ieder wat wils.

Op de terugweg werd de wedstrijd nog even nabesproken in combinatie met een hapje en een drankje in de bus. Rond 11 uur reed de bus weer de parkeerplaats op van de JENS Vesting. Samen met onze sponsoren kijken we terug op een geslaagde voetbaldag.