Terug naar overzicht Terug

Sponsors en FC Emmen gul voor CliniClowns


Voorzitter Paul Aaldering van de raad van commissarissen opende de nieuwjaarsbijeenkomst met een hartstochtelijk pleidooi voor het terug winnen van het krediet. ,,We hebben een selectie opgehaald met het doel een goede rol te spelen maar het tegenovergestelde is helaas waar. FC Emmen moet er alles aan doen om het verloren gegane krediet terug te winnen. Verder krijgen we natuurlijk ook te maken met de financiële kredietcrisis. Het is nu al zeker dat we het volgende seizoen een stap terug moeten doen. Maar ook het volgende seizoen zal er een FC Emmen staan en ook nog over vijf jaar.” De voorzitter erkende dat hij behoorlijk kiespijn had gekregen van de laatste wedstrijd oor de winterstop tegen Fortuna Sittard. ,,Het heeft mijn kerstvakantie bedorven.”
Peter Vader, artistiekleider van de stichting CliniClowns, nam de veiling van shirts en een schilderij van Bertus ten Hoor voor zijn rekening. Dat werd een groot succes want in amper een half uur tijd werden negen shirts van FC Emmen spelers, een shirt van SC Heerenveen met handtekeningen van alle spelers en een shirt van Gerald Sibon, een Oranje shirt van record international Frank de Boer en het schilderij voor een brutobedrag van 6850 euro geveild. Topper van de avond was het shirt van Frank de Boer dat voor 1150 euro weg ging en het schilderij van Bertus ten Hoor dat 1050 euro opleverde. Van de shirts van FC Emmen was dat van Roy Stroeve met 850 euro het meest in trek.
De bijeenkomst werd daarnaast opgeluisterd met een forum onder leiding van CliniClowns ambassadeur Jack van Gelder en panelleden Jan de Jonge, Fritz Korbach en Paul Krabbe.


 

Volle bak op de tweede verdieping

 

Kasper Smit en CliniClown Peter Vader (rechts) onthullen de speelkoffer. 

 

Paul Aaldering wil het verspeelde krediet terug. 

  

Jack van Gelder en de nieuwe eigenaresse van het shirt van Frank de Boer. 

  

Een sponsor die een sponsor werft kan gratis rugsponsor worden.