Terug naar overzicht Terug

Sponsorcommissies Drents Verbond zetten goed resultaat neer  


Maandagavond 10 oktober waren de clubs van het Drents Verbond aanwezig in De JENS Vesting voor de eerste kennisbijeenkomst. Op een avond die totaal in het teken stond van voetbal kregen de sponsorcommissies van de amateurverenigingen een interactieve masterclass van commerciële trainers Martin Vos van FOX Support en Patrick Mayer van Sporting Events.


Nadat de formaliteiten achter de rug waren floot commercieel manager Henk Eising voor de aftrap. De eerste helft kenmerkte zich door verschillende mooie combinaties door het team van Martin Vos, dat er ongetwijfeld voor gaat zorgen dat de sponsorcommissies voor de rest van het seizoen scherp blijven voor het doel. Het andere team daarentegen besloot niet om gelijk de aanval te zoeken. Het team onder leiding van trainer Patrick Mayer koos voor een uitgekiende strategie voor de lange termijn. Na een blessuretijd van drie minuten floot algemeen directeur Wim Beekman voor de rust, en werd er kort de speelwijze van voor de rust besproken onder het genot van de thee met suiker. Nadat er gewisseld werd van speelhelft bood ook de tweede helft meer dan genoeg spektakel voor de neutrale toeschouwer.

De derde helft stond in het teken van het Nederlands elftal, een biertje en bitterballen. Afgesloten werd uiteindelijk met een teamfoto, waarna alle sponsorcommissies naar huis gingen met een certificaat en drie wedstrijdtickets om het geleerde in de praktijk te brengen.