Terug naar overzicht Terug

Doe mee aan de SocialBlox FIFA Cup!


SocialBlox, hoofdsponsor van onze FC Emmen Esports en shirtsponsor van de club, daagt jou uit! Op woensdag 13 april staan de poulefases van de SocialBlox FIFA Cup op het programma! Je speelt de wedstrijden vanaf 18.00 uur. De poulefase duurt tot ongeveer 20.00 uur. Doe jij mee?

1-tegen-1-toernooi op de PlayStation 4
Er wordt gespeeld met de PlayStation 4-versie van FIFA 22. Het is een 1-tegen-1-toernooi. Iedereen speelt met zijn eigen FIFA Ultimate Team. Een team van iemand anders gebruiken is niet toegestaan. De volgende restricties gelden verder daarbij:
– Je team mag een maximale rating van 84 hebben.
– Er moet te allen tijde een (oud-)speler van FC Emmen op het veld staan.
– Je hebt maximaal één icon in je team.
– Elke speler moet minimaal 75-rated zijn (met uitzondering van de (oud-)FC Emmen-speler).
– Leenspelers zijn niet toegestaan.

De volgende prijzen vallen er te winnen:
– Gesigneerd FC Emmen-shirt
– 4600 FIFA-punten
– Twee tickets voor FC Emmen – Roda JC
– Een gepersonaliseerde FIFA-kaart

De winnaar mag het eerst kiezen uit deze mooie prijzen. Die krijgt ook een fysieke beker! De nummer de twee kiest als tweede, enzovoorts.

Challenges
Dit zijn niet de enige prijzen! Tijdens het toernooi word je namelijk uitgedaagd om verschillende challenges uit te voeren. Wanneer je het bewijs hiervan uploadt, kun je nog meer leuke FC Emmen-prijzen winnen!

– Meeste doelpunten van de voorronde: gesigneerd shirt van Reda Kharchouch.
– Scoor een hattrick tijdens het toernooi met een (oud-)speler van FC Emmen: zonnebril
– Meeste doelpunten in één wedstrijd: sjaal
– Snelste doelpunt: aanvoerdersband
– Mooiste doelpunt van de voorronde: thuisshirt
– Mooiste doelpunt van de eindronde: uitshirt
– Doelpunt maken met de keeper: door Michael Brouwer gesigneerde bal

Nodig je tegenstander zelf uit voor een potje!
Van 17.00 tot 18.00 uur kun je de SocialBlox FIFA Discord joinen om mee te doen aan het toernooi. Dat doe je door in te loggen, naar het toernooi te gaan en, vanaf 17.00 uur op de incheckknop te klikken. In de poulefase zit je met nog minimaal drie andere FC Emmen-supporters in één poule, waarvan de nummers één en twee doorstromen naar de knock-outfase. Die begint op zondag 17 april om 12.00 uur. De poule wordt pas bekendgemaakt als het inchecken op woensdag om 18.00 uur is gesloten. Zorg ervoor dat je iedere wedstrijd op tijd klaar zit. Als dat niet het geval is, verlies je automatisch met 0-3. Mocht je tijdens het toernooi een vraag hebben, dan kun je deze in de Discord stellen. Om de juiste PSN van jouw tegenstander te vinden, moet je op de naam van de betreffende tegenstander klikken. Je kan de naam altijd in de Discord nog controleren. Je nodigt je tegenstander dus zelf – online in FIFA – uit voor een potje.

Je ziet via de RIV4LS-site tegen wie je moet. Via die site vul je ook na iedere wedstrijd de score in. Maak als bewijs na iedere wedstrijd een foto van de uitslag waarin je eigen naam en de naam van de tegenstander duidelijk te zien zijn.

Meld je aan!
Word jij de FIFA-kampioen? Schrijf je in via onderstaande link van Bundled! Als je dat hebt gedaan, krijg je een paar dagen van tevoren de link naar de Discord met verdere informatie.