Terug naar overzicht Terug

SocialBlox en FC Emmen verlengen samenwerking


SocialBlox staat ook in seizoen 2022-2023 op de achterzijde van het wedstrijdshirt van FC Emmen. Naast het shirtsponsorschap blijft SocialBlox ook aan als hoofdsponsor van FC Emmen Esports.

SocialBlox is een nieuwe speler op de markt van social media applicaties die deels op blockchain draait. Blockchain is de technologie die bekend is geworden door bitcoin. Door een challenge te accepteren en te volbrengen kan men SocialBlox-tokens (cryptocurrency) verdienen.

Met de enorme opkomst van ‘betaalde content creatie’ door bijvoorbeeld vloggers en youtubers, is SocialBlox een gamechanger. Gebruikers van de social media applicatie hebben geen passieve rol meer, maar juist een actieve rol. Door het uitdagen tot posten van unieke nieuwe content, ofwel content-on-demand.

Kijk eens op www.socialblox.io om onze shirtpartner en hoofdsponsor esports SocialBlox beter te leren kennen. Neem jij de uitdaging aan?

Foto: Dave Fitsch (commerciële zaken FC Emmen), Michiel Ipenburg (Founder & CEO SocialBlox), Suzanne Ipenburg (SocialBlox), en Ben Haverkort (commercieel directeur FC Emmen)