Slechts beperkt programma bij de jeugd

De jeugd van FC Emmen speelde in verband met de vakanties slechts een beperkt programma.

SC Heerenveen JO12(2)-FC Emmen JO11 5-2
Als bijzonderheid moet worden vermeld dat het duel zonder scheidsrechter werd gespeeld. Vanaf de kant werden de noodzakelijke beslissingen genomen. FC Emmen opende goed met een goede kans voor Bjorn Zoetekouw in de derde minuut maar hij zag geen kans de doelman te passeren. Vijf minuten later opende SC Heerenveen de score. Met Amadou Doumbouya kregen de Emmenaren opnieuw een mogelijkheid doch hij schoot in het zijnet. SC Heerenveen zette de bezoekers vervolgens onder druk  en liep binnen het kwartier tot 4-0 uit. In de 24e minuut kreeg FC Emmen hulp van de thuisploeg door in eigen doel te scoren: 4-1.  Na de rust bleek het zonder scheidsrechter spelen geen geweldig idee want het spel werd grimmiger. Bij FC Emmen moesten Damiën van der Scheer en Jona Giesselink zelfs van het veld worden gedragen maar konden uiteindelijk wel verder spelen. FC Emmen kwam wel beter in de wedstrijd  en uit een door Bjorn Zoetekouw genomen hoekschop kopte Kyan Schoo de 4=2 binnen. SC Heerenveen had echter het laatste woord door de 5-2 te scoren.

FC Emmen JO15(2)-SJO JVZ 15 6-0