Terug naar overzicht Terug

Shirtactie winnaars ontvangen ingelijst wedstrijdshirt


De winnaars van de Shirtactie van FC Emmen en hoofdsponsor Hitachi Capital Mobility verschenen voor aanvang van de wedstrijd FC Emmen – Excelsior samen op het veld van stadion De Oude Meerdijk. De vertegenwoordigers van de goede doelen M&GEZOND!Spieren voor Spieren en Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe ontvingen daar een ingelijst wedstrijdshirt.


Het gehele seizoen staan deze drie goede doelen of  maatschappelijke initiatieven op de wedstrijdshirts van FC Emmen. De shirtpositie, onder op de rug, wordt beschikbaar gesteld door de hoofdsponsor van FC Emmen, Hitachi Capital Mobility. M&GEZOND! staat de gehele eerste seizoenshelft op het rood-witte thuisshirt van FC Emmen. Na de winterstop neemt Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe de plek van M&GEZOND! over. De derde partij, Spieren voor Spieren, staat het hele seizoen, op het zwarte uitshirt.

Samen met Hitachi Capital Mobility stelt FC Emmen alles in het werk om middels diverse activaties zo veel mogelijk aandacht te vragen en zo veel mogelijk geld in te zamelen voor deze drie goede doelen. In het kader van de samenwerking (via de shirtactie), ontvingen M&GEZOND!, Spieren voor Spieren en Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe voorafgaand aan de wedstrijd FC Emmen – Excelsior een ingelijst wedstrijdshirt uit handen van FC Emmen-directeur Wim Beekman, Commissaris van de Koning Jetta Klijnsma (provincie Drenthe) en René van der Laan (Salesmanager bij Hitachi Capital Mobility).

Namens de goede doelen en maatschappelijke initiatieven waren Pia Elenbaas (Programmamanager M&GEZOND!), Minke Booij (Directeur Spieren voor Spieren) en Frits Albers (voorzitter Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe) aanwezig.

fc emmen shirtactie m&gezond! spieren voor spieren jeugdfonds sport cultuur drenthe