Terug naar overzicht Terug

Welk goede doel staat dit seizoen op het shirt?


Een nieuw eredivisieseizoen voor FC Emmen staat voor de deur. In het seizoen 2018-2019 waren M&GEZOND!, Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe en Spieren voor Spieren de drie goede doelen of maatschappelijke initiatieven die op het wedstrijdshirt van FC Emmen prijkten.


Hoofdsponsor Hitachi Capital Mobility en FC Emmen schenken ook dit seizoen in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen en hun maatschappelijke rol in de regio, de achterzijde van het shirt aan een nieuw goed doel of maatschappelijk initiatief.

Gedurende het hele seizoen in de eredivisie krijgen opnieuw drie goede doelen of maatschappelijke initiatieven de mogelijkheid om met hun logo op het shirt van FC Emmen te staan. Uiteraard met als doel om zoveel mogelijk aandacht te vragen voor het goede doel of maatschappelijke initiatief.

Goede doelen of maatschappelijke initiatieven die binnen het maatschappelijke karakter van FC Emmen, de hoofdsponsor en de regio vallen, kunnen middels het eredivisiepodium van FC Emmen hun doel en ambitie landelijke aandacht geven. Past uw organisatie of partij perfect in het geschetste plaatje?

LET OP: de ruimte op de achterzijde van het shirt wordt ter beschikking gesteld. De bijkomende kosten (aanschaf shirts en bedrukking) bedragen €1.000,- exclusief BTW en worden per winnaar in rekening gebracht.

Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier tot maandag 29 juli 12.00 uur!