Terug naar overzicht Terug

Selectie gaat zaterdag rolstoelhockeyen


The E-Team is opgericht in 2003, door een paar gezinnen waarvan de kinderen, die afhankelijk zijn van een rolstoel,  graag wilden hockeyen en een sportleraar van SportDrenthe. Met behulp van SportDrenthe zijn zij in 2004 samen gegaan met GSC Emmen. GSC Emmen is een vereniging met verschillende sporten voor mensen met een beperking. Er wordt van alles gedaan om goed te kunnen functioneren in deze sport. Zo wordt er gespeeld met originele hockey boarding en heeft de vereniging  een aantal sportrolstoelen aangeschaft, zodat spelers die nog geen sportrolstoel hebben toch mee kunnen hockeyen. In Emmen wordt elk jaar een competitie dag en een groot landelijk toernooi (The E-Team Tournament) gehouden.

FC Emmen wil een club worden waarin de regio zich kan herkennen. Om meer betrokkenheid te creëren bij de achterban, is FC Emmen daarom actief op het gebied van  Meer dan Voetbal.  Voetbal is een krachtig middel  voor een sterkere samenleving! Deze maatschappelijke activiteit, de wedstrijd tegen The E-team, past  goed in het Meer dan Voetbal plan en de spelers van FC Emmen gaan daarom deze uitdaging graag aan!

Aanstaande zaterdag,  30 november, om 15.00 uur is het zover…..de wedstrijd The E-team tegen FC Emmen. U bent van harte welkom in de sporthal de Rietlanden aan het Valkenveld 122 in Emmen.