Terug naar overzicht Terug

SEIZOENKAARTEN EXTRA VOORDELIGInmiddels is operatie ‘schoon schip’ in volle gang en nadert de start van de competitie met rasse schreden. Met een nieuw beleid, een nieuwe selectie en met Joop Gall als trainer hebben we er alle  
vertrouwen in. Doelstelling voor het komende seizoen: door middel van attractief voetbal onze supporters in grote getale weer richting de Meerdijk te krijgen! FC Emmen is zich er van bewust dat de afgelopen jaren de supporters niet verwend zijn met als dieptepunt het afgelopen seizoen! Daarom wil FC Emmen iets terugdoen en wil een gebaar maken naar haar trouwe aanhang en hoopt met de prijsverlaging meer mensen naar de Meerdijk te bewegen.
 
Prijzen

De prijs voor de lange zijde (Oosttribune) wordt verlaagd van € 175,00 naar € 125,00! De prijs voor de korte zijde (Zuidtribune) wordt verlaagd van € 135,00 naar € 100,00!

“ Feestvak”

Op het verzoek van onze supporters gaat het “ Feestvak” van vak 26 naar vak 27 verhuizen. Voor het feestvak handhaven wij onze prijs van € 100,00 (met eenmalige loyaliteitskorting € 80,00).
Van alle seizoenkaarten die voor vak 27 worden verkocht, zal 25 % van de opbrengst worden besteed aan sfeeracties.