Terug naar overzicht Terug

Ruud ter Heide vertrekt naar SVZW


 ,,Ik hoop volgend seizoen met SVZW actief te zijn in de zaterdag Topklasse. Ik heb bewust gekozen voor deze uitdaging omdat ik me vanaf volgend seizoen wil gaan richten op mijn maatschappelijke carrière. Ik zal naast het voetballen bij SVZW de trainerscursus oefenmeester 2 en 3 gaan volgen en daar heb ik enorm veel zin in. Uiteraard wil ik het seizoen met FC Emmen goed afsluiten omdat ik hier altijd met veel plezier heb gespeeld”,  aldus Ruud ter Heide die bij de Sport Vereniging Zwaluwen Wierden een overeenkomst voor drie seizoenen heeft afgesloten.
Hij had bij FC Emmen nog een doorlopend contract tot en met het seizoen 2013/14 maar dat is in goed overleg ontbonden.


 

Ruud ter Heide (links) afgelopen maandag actief in Rotterdam (Foto: Gerrit Rijkens).