Terug naar overzicht Terug

Riny van Vilsteren keepersschool weer van start!


Ook in het komende seizoen zal de Riny van Vilsteren keepersschool plaats vinden bij FC Emmen! Riny van Vilsteren was jarenlang de keeperstrainer van de jeugdopleiding van FC Emmen en heeft vele keepers opgeleid voor het betaalde voetbal. Zijn doel was om goede keepers te ontwikkelen in Noord-Nederland, en FC Emmen wil zijn doel graag voorzetten en het niveau van de keepers in Drenthe verhogen!


 

Op woensdagmiddag trainen en ontwikkelen in de JenS Vesting: Je gaat leren hoe jij die bal uit de kruising tikt, heerst in de lucht, afstandsschoten klemvast pakt en de baas wordt van het strafschopgebied! Dit ga je leren van de echte keeperstrainers en de oudste jeugdkeepers van FC Emmen!

In september start de Riny van Vilsteren keepersschool weer. De eerste training, op woensdag 6 september, is echter voor alle keepers gratis toegankelijk! Stuur een mail naar [email protected] met daarin jouw naam, leeftijd en huidige voetbalvereniging en je bent van harte welkom!
Vanaf 13 september starten de reguliere keeperstrainingen van de Riny van Vilsteren keepersschool. Deze duren tot en met 30 mei 2018. Voor 30 euro per maand krijg je, naast de trainingen, ook keepershandschoenen en kleding!

Wil jij meer informatie en/of je inschrijven voor de Riny van Vilsteren keepersschool? Ga dan snel naar www.keepable.nl/keepersschool!

Eventuele vragen kunnen gesteld worden via [email protected]!

 

RvvKeepers