Terug naar overzicht Terug

Reserves winnen van Eintracht Rheine


Zondagmiddag hebben onze reserves een vriendschappelijk duel op De Oude Meerdijk tegen Eintracht Rheine met 4-1 gewonnen.

Al vroeg opende Fernando Pacheco de score namens de Emmenaren. Op aangeven van Lorenzo Ebecilio schoot hij de 1-0 binnen. De Duitse equipe kwam nog voor rust op gelijke hoogte na een te zachte terugspeelbal van Arnaud Luzayadio die onderschept kon worden.

Vlak na rust werd een lage voorzet van Maurilio de Lannoy door een Rheine-speler tot doelpunt gepromoveerd en zo ging de ploeg van trainer Casper Goedkoop weer aan de leiding. Een kwartier later werd het ook nog 3-1, toen Pacheco na een passje van Ben Scholte de Duitse doelman verschalkte met een laag schot. Een kwartier voor tijd werd het ook nog 4-1 dankzij Azzeddine Toufiqui.

De volgende oefenwedstrijd voor de reserves staat gepland op zondag 28 augustus om 14.00 uur, dan komt sc Heerenveen 2 naar De Oude Meerdijk.

Opstelling: Roggeveen; Luzayadio, Heylen, Dirksen, De Lannoy (84. Funke); Toufiqui, Van Ekeris; Pacheco, Scholte, Güçlü (60. Sluiter); Ebecilio (46. Sánchez).