Reserves winnen ruim van FC Twente 2

De reserves van FC Emmen hebben vandaag met duidelijke cijfers van de reserves van FC Twente gewonnen. Het werd 3-0 voor de thuisploeg.

Weinig gevaar in de eerste helft
De eerste grote kans van de wedstrijd was voor Emmen. Na een heerlijke aanval over veel schijven kwam Kian Slor oog in oog met doelman Jeffrey de Lange. Hij had echter een prima redding in huis. Beide teams waren aan elkaar gewaagd in de eerste helft en dit resulteerde in weinig kansen.

De ploeg uit Enschede kwam via Dario Dumic dichtbij de voorsprong, maar keeper Indy Groothuizen hield zijn doel keurig schoon. FC Twente had in de eerste helft nog enkele speldenprikjes, maar hieruit ontstond weinig gevaar.

Slor was in de slotseconde van de eerste helft nog dichtbij de openingstreffer van de wedstrijd. Het was echter verdediger Jayden Oosterwolde die zich nog voor het schot kon gooien.

Emmen op schot in de tweede helft
Emmen begon voortvarend aan de tweede helft. Dit resulteerde al snel in een goal van Slor. Na een mooi boogballetje van Teun Bijleveld kon Slor eenvoudig binnentikken.

In de 74ste minuut was het wederom Slor die een doelpunt wist te maken. Dit kwam mede door goed doorzettingsvermogen van Joël van Kaam. Slor haalde uit vanaf randje zestien en de bal ging via de paal het doel in.

Nog geen minuut later was het alweer raak! Jasin Assehnoun was dit keer de doelpuntenmaker na wederom goed voorbereidend werk van Bijleveld.

Op maandag 18 oktober spelen de reserves een uitwedstrijd tegen de reserves van Heracles Almelo.

FC Emmen – FC Twente: 3-0