Terug naar overzicht Terug

Reserves spelen gelijk tegen Heerenveen


Zondagmiddag heeft FC Emmen 2 met 2-2 gelijkgespeeld tegen sc Heerenveen 2. Al in de eerste minuut opende Jasin Assehnoun de score. De Friezen zetten hoog druk, maar dankzij een lange bal konden de Emmenaren meteen gevaarlijk worden. Assehnoun legde zo de bal al na 39 seconden in het netje.

De ploeg van trainer Casper Goedkoop begon goed aan het duel, maar langzamerhand werd Heerenveen de betere ploeg. 1-0 was dan ook niet de ruststand, want via Rami Al Hajj en Alex Timossi kwamen de bezoekers op 1-2.

Na rust was het al na 36 seconden raak, wederom uit de omschakeling. De net ingevallen Remi van Ekeris schoot de 2-2 tegen de touwen. In het tweede bedrijf werden de Drenten de bovenliggende partij, dus was het gelijkspel een terechte uitslag.

Op maandag 5 september om 14.00 uur staat de volgende oefenwedstrijd van onze reserves gepland. Dan komt FC Groningen 2 op bezoek naar De Oude Meerdijk voor een besloten oefenwedstrijd.

FC Emmen 2 – sc Heerenveen 2: 2-2
1. Assehnoun 1-0
15. Al Hajj 1-1
30. Timossi 1-2
46. Van Ekeris 2-2

Opstelling FC Emmen: Van der Hart; Luzayadio, Heylen, Dirksen, De Lannoy; Toufiqui, Scholte, Assehnoun; Ebecilio (46. Van Ekeris), Sánchez, Pacheco.

Foto’s van Lute Kiers: