Terug naar overzicht Terug

Reserves onderuit in Heerenveen


FC Emmen 2 heeft dinsdagmiddag op bezoek bij sc Heerenveen 2 met 4-0 verloren.

Vanaf het begin waren de Friezen de bovenliggende partij. Pelle van Amersfoort leek al vroeg de 1-0 op het scorebord te zetten, maar zijn treffer werd afgekeurd wegens buitenspel. Na een klein half uur werd het alsnog 1-0 door Rami Al Hajj. De marge had voor rust nog groter kunnen zijn, maar mede dankzij een goed keepende Eric Oelschlägel bleef het bij 1-0.

Trainer Casper Goedkoop: “We hebben in de eerste helft wel geprobeerd aan te vallen, maar zij waren op alle fronten beter. In de rust hebben we het omgezet, maar toen de 2-0 viel was het snel gespeeld.”

Na rust duurde het ongeveer een kwartier tot de 2-0 viel, die kwam van de voet van Daniel Karlsbakk. Daarna ging het snel, want enkele minuten later stond het via Amir Ismaïl en een benutte strafschop van Karlsbakk 4-0. Vervolgens was Jasin Assehnoun nog dichtbij een treffer, maar doelman Jan Bekkema redde knap.

Goedkoop: “Het positieve is dat jongens die de laatste tijd niet veel aan spelen toe zijn gekomen minuten hebben gemaakt. Maar je wil liever niet zo achter de feiten aan lopen. We kwamen helaas zelf te weinig aan voetballen toe.”

Opstelling FC Emmen: Oelschlägel; Luzayadio, Funke, Heylen, De Lannoy (46. Strik); El Messaoudi (46. Kuik), Toufiqui; Bouchnafa, Quaedvlieg, Assehnoun; Quispel.