Prima overwinning voor C-jeugd

In de uitwedstrijd hadden de Emmenaren nog grote moeite met de formatie uit Almelo gehad maar daarvan was deze keer geen sprake. Vooral in de eerste helft was FC Emmen oppermachtig en de 4-0 voorsprong had nog best hoger kunnen zijn. Middenvelder Boris Rasevic brak de wedstrijd open met goals in de 8e en 11e minuut. De tweede scoorde hij met het hoofd na aangeven van Pascal Huser. Na een klein half uur verhoogde Karel IJzerman met een intikker na een hoekschop de stand tot 3-0. PH had in de eerste periode slechts een kans maar die werd door doelman Richard Eberhard onschadelijk gemaakt. Aanvoerder Pascal Huser zorgde in de 31e minuut met een schot van zeker twintig meter voor de 4-0 ruststand. Kort daarvoor raakte linkerspits Bjorn Berends geblesseerd en moest zich laten vervangen door Sadik Spijodic. Na de pauze begon FC Emmen opnieuw sterk en het was Stefan Kikkert die met een fraai boogje over de doelman er 5-0 van maakte. Boris Rasevic was bij de voorbereiding betrokken. Daarna zakte het niveau een beetje bij de Emmenaren waardoor de Almeloërs zo waar tot de eretreffer kwamen. In de 52e minuut liet de Emmer verdediging inclusief doelman Eberhard zich verrassen. Door concentratieverlies was het bijna nog 5-2 geworden maar Eberhard kon dat ten koste van een hoekschop verhinderen.
FC Emmen C: Eberhard; Graver, Rijkens, Wessels, IJzerman (36. Baas), Westebring (50. Heerkes), Arends (50. Meijer), Rasevic, Huser, Kikkert (50. Nijkamp), Berends (28. Spijodic).

Boris Rasevic (midden) ziet de bal voor de eerste keer achter de doelman van PH verdwijnen.

Boris Rasevic (tweede van rechts) neemt hier ook de 2-0 voor zijn rekening

Janiek Arends zorgde voor dreiging vanaf de rechterkant.

Karel IJzerman tikt van dichtbij de 3-0 binnen.

Stefan Kikkert (geheel links) verslaat de doelman van PH met een boogbal.