Persoonlijke fouten nekken Jong Emmen

De teleurstelling bij Jong Emmen was groot omdat de ploeg lang de betere ploeg was geweest en ook de beste mogelijkheden had gehad. Dat was vooral in de eerste helft zo. De organisatie stond goed en er werden nauwelijks kansen weggegeven. Direct na de thee leek Jong Emmen te gaan oogsten toen Dada Bugera alleen op de doelman kon afgaan. De Emmer aanvalsleider faalde echter door naast te mikken. Kort daarop was het aan de andere kant wel raak toen Stormvogels Telstar een foutje van Kevin Mooibroek afstrafte. In de 56ste minuut viel vervolgens de 2-0 toen doelman Sander Danes een dieptepass niet op waarde inschatte en te laat reageerde: 2-0. Ruim een kwartier voor tijd greep de Emmer sluitpost niet goed in na een hoekschop waardoor het een geflatteerde 3-0 eindstand werd.
Komende donderdag moet Jong Emmen opnieuw in de wei want dan staat de thuiswedstrijd tegen Jong FC Zwolle op het programma.
Jong Emmen: Danes; Jarno Voorintholt, Snip, Mooibroek (73. Sloots), Spekken; Kamps, Doorn, Bosman; Manning, Bugera (55. Boelen), Van Eeken (73. Van den Driessche).

Positie Opstelling Gespeeld Gewonnen Gelijk Verloren Punten Doelpunten voor Doelpunten tegen