Terug naar overzicht Terug

Paul Krabbe kan zondag zes punten pakken


Paul Krabbe ziet in de wedstrijd van zondag tussen FC Emmen – Go Ahead Eagles een confrontatie tussen twee ploegen die in het zelfde schuitje zitten. ,,Bij beide clubs leefde vooraf een hoog verwachtingspatroon maar dat is er nog niet uit gekomen. Ik heb Go Ahead afgelopen zondag echter tegen FC Den Bosch aan het werk gezien en de ploeg maakte op mij een goede indruk.”
Bij FC Emmen zal Jeffrey Brammer uitgerekend tegen de club voor wie het in het seizoen 2005/06 negentien duels in de eerste divisie keepte debuteren. ,,Hij was weliswaar bij HSC ’21 geen eerste doelman maar we hebben daar gewoon drie goede keepers. Ik heb het volste vertrouwen in hem.” Brammer heeft de meest gepasseerde verdediging in de Jupiler League voor zich staan, aan de andere kant is Go Ahead Eagles de minst scorende formatie tot nu toe!
Bij FC Emmen zal Joos Valgaeren nog niet kunnen spelen terwijl Tim Matavz en Robbie Haemhouts wellicht op de bank zullen beginnen. De opstelling was vrijdagochtend nog niet geheel duidelijk. Er wordt zaterdag ook nog getraind en dan zal Krabbe ongetwijfeld knopen door hakken. Statistisch gezien kan FC Emmen bijna geen buil vallen. De Deventenaren winnen in Emmen namelijk zelden of nooit. Van de zeventien onderlinge duels in Emmen won Go Ahead Eagles er namelijk slechts eentje en die ligt al bijna zestien jaar terug. Tien keer won FC Emmen en zes maal werd gelijk gespeeld.