Terug naar overzicht Terug

Oussama El Azzouzi naar Union Sint-Gillis


Middenvelder Oussama El Azzouzi verlaat onze club. Hij had nog een contract tot en met 2023 maar maakt per direct de overstap naar Union Sint-Gillis, de nummer twee van de hoogste Belgische competitie vorig seizoen die begin augustus tegen Rangers FC strijdt in de derde kwalificatieronde van de Champions League.

Oussama maakte in mei 2021 de overstap van FC Groningen naar FC Emmen. Hij vocht zich afgelopen seizoen in de vaste basiself als verdedigende middenvelder met veel strijdlust en was daarna niet meer weg te denken uit de ploeg. In totaal kwam hij tot 36 officiële wedstrijden voor de club.

Voorzitter Ronald Lubbers: “Oussama heeft zich het afgelopen seizoen in de basiself gespeeld en heeft met zijn dynamiek als ‘zes’ de aandacht getrokken van grotere clubs. Donderdag hebben de clubs een akkoord bereikt over de voorwaarden en daarna is Oussama afgereisd naar Brussel om persoonlijk tot een akkoord te komen met Union Sint-Gillis. Wij wensen hem als FC Emmen veel succes bij zijn nieuwe werkgever en bedanken hem voor zijn tomeloze inzet, goede spel en positieve instelling.”

Bedankt en succes, Ous!