Ook beloften tegen FC Groningen onderuit

De 3-0 nederlaag van Jong FC Emmen tegen FC Groningen A1 was verdiend. Al na 25 minuten was de eindstand bereikt. Na twintig seconden was doelman Raymond Beukeveld reeds gepasseerd door een treffer van Stefan Nijland. In de vijfde minuut keken de Emmenaren al tegen een 2-0 achterstand aan. De Canadese aanwinst Marcus Haber scoorde voor de Groningers. FC Emmen leek wat terug te kunnen doen via Janko Dekker maar hij zag zijn schot op de lat uiteenspatten. Halverwege de eerste helft zette Robert Pomstra de Groningers op een 3-0 voorsprong. Na de pauze kwamen beide ploegen niet tot scoren.
Opstelling FC Emmen: Beukeveld (70. Ebeltjes); De Almeida (46. Ties), Schepers, Hindriks (46. De Roo), Roukema (60. De Almeida): Dekker (Hoolsema), De Groot (Johannes), Dost (60. Hindriks); Jaspers (65. Schonewille), Schonewille (46. Van der Weide), Been.