Oefenwinst voor beide jeugdteams

RJO Heerenveen/Emmen C2-FC Twente D1 3-1

FC Twente C1 was aanvankelijk de betere ploeg en kwam ook vrij snel op een 0-1 voorsprong. Gaandeweg kwamen de Emmenaren echter beter in de wedstrijd met ook goede kansen voor Sander Boer, Tom Heerkes en Stephan Kikkert. De rust ging echter met 0-1 in. In het tweede bedrijf slaagde de thuisploeg er ook in de kansen te verzilveren. Sander Boer tekende met een individuele actie voor de gelijkmaker en leverde de assist voor de 2-1 van Tom Heerkes. Matthijs Hensens scoorde vervolgens de 3-1 na een door Tom Heerkes genomen hoekschop.
RJO Heerenveen/Emmen C2: Schrik: Arends, Graver, Komduur, Baas, Leon Berens (55. Blekkink), Heerkes, Boer, Bjorn Berends, Kikkert (55, Hensens), Zeilstra (36. Uineken).

Roda ’23 D1 – RJO Heerenveen/Emmen D1 1-3
Een nog niet helemaal volledige selectie boekte een prima overwinning op de D-jeugd van het Amstelveense Roda ’23. Roda ’23 is een van de grootste verenigingen in Nederland en heeft voor het komende seizoen liefst 11 D-teams ingeschreven. De Emmenaren namen direct het initiatief maar doelpunten bleven in de eerste helft uit. Na de pauze bracht Jan Scholten de Drentse formatie snel op voorsprong waarna de thuisclub uit een vrije trap op gelijke hoogte kwam. Twan Berends (44e) en Roelof van Dijk (57e) zorgden er vervolgens voor dat de thuisreis met een 3-1 zege kon worden aanvaard.
RJO Heerenveen/Emmen D2: Beugelink (31. Schepers): Fokke (31. Jan Scholten), Jochem Scholten, Harms, Levon van Dijk, Bijlsma (31. Muusse), Luiken, Berends, Hoogeveen (31. Hindriks), Roelof van Dijk.