Oefenwinst C-jeugd op Musselkanaal B1

De eerste helft begon FC Emmen met druk naar voren waardoor de tegenstander niet kon opbouwen. Dit resulteerde al snel in een doelpunt. Tom Heerkes veroverde de bal op het middenveld en gaf met een prima steekpass Stefan Kikkert de gelegenheid om te scoren: 0-1.  Hierna volgden snel achtereen een aantal goede mogelijkheden, Bjorn Berens die vanaf links een paar goede actie had, maar de eindpass of de bezetting voor het doel was niet goed.  Vlak na rust scoorde Sander Boer nadat de bal terug kwam van de lat. FC Emmen bleef aantrekkelijk voetballen met goed lopende combinaties. Rik Graver had een paar prima diepte passes op de snelle Roderick Zeilstra, hij kreeg nog een prima kans maar zijn schot ging net naast. Stefan Kikkert beloonde een goed balaanname op de rand zestien met een fantastisch doelpunt. Al met al een nuttige oefenwedstrijd.
Opstelling:  Joost Schrik (36. Van Oostrum);  Janiek Arends, Rik Graver,  Bram Komduur  (36.   Daniel Sanafikha),  Lars Baars ( Alex Blekkink),  Leon Berends,  Sander Boer (36. Roderick Zeilstra),  Sem Nijkamp, Stefan Kikkert (Matthijs Hensens), Tom Heerkes (Stan Kroeze), Bjorn Berends (Sadik Spijodic).