Terug naar overzicht Terug

Noordlease drie seizoenen rugsponsor FC Emmen


Noordlease heeft vanaf 8 juli 2015 haar naam verbonden aan FC Emmen. De in Groningen gevestigde autoleasemaatschappij is al jaren een betrokken sponsorrelatie van FC Emmen, maar heeft zich nu als rugsponsor aan deze club verbonden. De bedrijfsnaam Noordlease zal minimaal drie seizoenen pronken op de achterkant van het rood-witte shirt. Noordlease is marktleider in Noord en Oost Nederland en biedt mobiliteit voor zakelijke en particuliere klanten.


Henk Eising voert het woord, Noordlease directeur Gert Veenstra luistert.

Marnix Kolder, Sander Rozema en Arjen Hagenauw op de rug gezien.

Arjen Hagenauw doet een rondje in de imposante showroom van Noordlease.

Manager-commerciële zaken Henk Eising van FC Emmen geeft aan trots te zijn, nee beretrots dat een bedrijf als Noordlease zich voor maar liefst drie jaar (minimaal) verbindt aan een club als FC Emmen. Noordlease is al jaren betrokken bij FC Emmen. Dit sponsorschap en de daaraan verbonden exposure past bij de plannen van Noordlease de komende jaren. “Wij hebben dan ook veel vertrouwen in deze samenwerking” , zegt Gert Veenstra, directeur van Noordlease.
Noordlease is een universele leasemaatschappij met meer dan 33 jaar ervaring. Het behoort tot de top 10 autoleasemaatschappijen in Nederland.

Kopduel tussen Sander Rozema en Marnix Kolder.

Wim Beekman (uiterst links) en Henk Eising (geheel rechts) hebben Noordlease directeuren Gert Veenstra (tweede van links) en Robert Nienhuis in de bloemetjes gezet (Foto’s: Bennie Wolbers).