Terug naar overzicht Terug

Multimove webworks co-hoofdsponsor FC Emmen


Multimove zal FC Emmen naast een financiële steun vanaf het komende seizoen ook volledig ondersteunen met al haar online activiteiten. Een geheel nieuwe website voor FC Emmen is daar onderdeel van en zal door Multimove in het najaar worden gerealiseerd.
Vorig jaar maakte Multimove al de website voor de Businessclub Drenthe (www.businessclubdrenthe.nl).
 


Multimove webworks is al 12 jaar hét full service internetbureau voor effectieve en creatieve internetprojecten en internetmarketing. De afgelopen jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een volledig team van 17 medewerkers met ieder zijn eigen specialisme. Daarmee is Multimove het grootste gespecialiseerde bureau van Drenthe.

Door de sponsoring van FC Emmen wil Multimove haar naamsbekendheid vergroten in de hele provincie Drenthe en daar buiten. Erik Koorman, algemeen directeur: “Multimove gaat als bedrijf haar vleugels uitslaan. We willen onze ambitie om het slimste internetbureau van Nederland te worden de komende jaren realiseren. Daarbij past de sponsoring van een ambitieuze ploeg als FC Emmen perfect.”

De vraag naar een serieuze internetspecialist begint steeds meer toe te nemen. Zowel bij het bedrijfsleven als bij non-profit organisaties en de overheid.
Multimove helpt organisaties succesvol te zijn op internet. “We hebben kennis in huis op het gebied van design, technologie, communicatie en marketing. We helpen organisaties hun digitale communicatiewensen te verwezenlijken. Dat begint meestal bij een goede website, maar een website is tegenwoordig nog maar het begin. Social Media is bijvoorbeeld een ontwikkeling waar veel vraag naar is, evenals websites en Apps geschikt voor op de mobiele telefoon. We helpen organisaties dan ook mee om dit op een goede manier te realiseren.”