Terug naar overzicht Terug

Mooi zwart is niet lelijk, FC Emmen blijft rood-wit


Wij zien de afgelopen weken menig supporter z’n wenkbrauwen fronsen als onze spelers voor de oefenwedstrijden het veld betreden. We kunnen hun gedachten bijna op hun voorhoofd lezen, zo van:  “goh, hele mooie shirts die zwarte, maar wij zijn toch de club van rood-wit”.


Het zijn inderdaad héle mooie zwarte shirts en het logo van onze nieuwe hoofdsponsor Noordlease komt er ook prachtig op uit, maar u kunt allemaal gerust zijn hoor. Wij blijven de club van rood-wit!

Wij spelen momenteel echter in de zwarte uit-tenues vanwege het simpele feit dat wij onze nieuw ontworpen thuis-tenues nog niet binnen hebben. Onze kledingleverancier doet er alles aan om de tenues vanuit het verre Oosten naar Nederland te krijgen en heeft ons toegezegd dat wij onze eerste competitiewedstrijd absoluut in het rood-wit kunnen spelen!

Vandaar dus nu even het tijdelijk in het zwarte uit-tenue spelen en vandaar dat de spelersfoto’s en ook de teamfoto in de Presentatiemagazine eveneens in dat mooie zwarte tenue zijn. Wij vragen hier uw begrip voor.

Mooi zwart is niet lelijk, maar FC Emmen blijft gewoon rood-wit!