Terug naar overzicht Terug

Mini-toernooi voor de Stadiontijgers


Afgelopen woensdag was het dan zover, de jongste gescoute groep Stadiontijgers speelden een mini-toernooi (6 tegen 6) in de JenS Vesting tegen de voetbalschool van FC Emmen. Allemaal netjes in hun tijgertenue waren ze klaar voor de strijd. Na een korte wedstrijdbespreking in de kleedkamer werden de Tijgers in twee teams verdeeld en was het tijd om richting het veld te gaan voor de warming-up, verzorgd door trainer Joost de Graaf.


eltigre-2

eltigre-3

eltigre-4

Na de warming-up verzamelden alle Tijgers en de spelers van de voetbalschool zich in de spelerstunnel, waar ze netjes in rijen stonden opgesteld, klaar om het veld te betreden. Onder luid gejuich van het publiek kwamen ze begeleid met muziek het veld oplopen. Na deze plichtplegingen en de gebruikelijke fotoshoot, was het dan eindelijk tijd om lekker te gaan voetballen. Van spanning was geen sprake bij de Tijgers, aangezien ze natuurlijk al met regelmaat in het stadion van FC Emmen hadden getraind. Dit zag je ook weer terug in de wedstrijden. Hoewel ze voor het eerst samen speelden wisten ze elkaar uitstekend te vinden. Er werd dan ook naar hartenlust gescoord. De wedstrijden werden zonder scheidsrechters gespeeld, waarbij opviel hoe goed dit verliep en hoeveel sportiviteit er van beide kanten was. Grote klasse!

Na drie wedstrijden te hebben gespeeld zat de middag erop en was het tijd voor de groepsfoto samen met de spelers van de voetbalschool. Terug in de kleedkamer bedankte trainer Joost alle spelers voor hun geweldige inzet en was het tijd voor een ieder om weer naar huis te gaan. En wie weet dromend om later ooit eens voor het eerste elftal van FC Emmen te mogen spelen.