Terug naar overzicht Terug

Met FC Emmen vrijdag naar Jong AZ


FC Emmen doet mee om de prijzen en kan daarbij de steun van het publiek niet missen. Steun de ploeg daarom in de komende uitwedstrijd tegen Jong AZ. Dat kan per bus, zie de folder, en per autocombi. De kosten voor de autocombi bedraagt slechts vijf euro en de kaartjes kunnen bij het bezoekersvak gekocht worden.

Publicatie van uitwedstrijd naar Jong AZ

 

Routebeschrijving AFAS Trainingscomplex

Vanuit de richting Amsterdam/Haarlem
Volg de A10 en ga verder op A8 richting Leeuwarden/Purmerend/Zaanstad. Kies de twee rechterrijstroken bij het knooppunt Zaandam om de borden A7/E22 richting Purmerend/Leeuwarden te volgen. Neem vervolgens afrit 2-Zaandijk richting Zaandijk/Zaanse Schans. Sla linksaf naar Leeghwaterweg/s153/s155 en ga daarna linksaf naar Zuiderweg/s155. Rijd deze een stukje uit en je vindt het AFAS Trainingscomplex aan je linkerhand.

Vanuit de richting Hoorn/Enkhuizen
Voeg in op de A7, neem vervolgens afslag 2-Wormerland richting Wormerland en ga daarna verder op de Leeghwaterweg/s153/s155. Sla linksaf naar de Zuiderweg, rijd deze een stukje uit en je vindt het AFAS Trainingscomplex aan je linkerhand.

Vanuit de richting Den Helder/Schagen 
Ga de A7 op in Wieringerwerf vanaf de Rijksweg/N250, N99 en N240 en rijd deze af naar de Leeghwaterweg/s153/s155 in Wijdewormer. Neem vervolgens afrit 2-Wormerland richting Wormerland.
Ga verder op de Leeghwaterweg/s153/s155, sla linksaf naar de Zuiderweg, rijd deze een stukje uit en je vindt het AFAS Trainingscomplex aan je linkerhand.
Via de toegangsweg tot het AFAS Trainingscomplex vind u aan uw linkerhand de parkeerplaats achter het bezoekersvak.

 Houdt  deze kaart voor de voorruit van uw auto.

U kunt dan – na controle en zonder parkeergeld te hoeven betalen – het parkeerterrein achter het bezoekersvak  oprijden.

Adres voor uw navigatie:

AFAS Trainings Complex
Zuiderweg 72
1456 NH Wijdewormer