Terug naar overzicht Terug

Met de bus naar bekerwedstrijd AZ Alkmaar – FC Emmen


FC Emmen bekert op woensdag 26 oktober tegen AZ Alkmaar. De selectie hoopt natuurlijk op enthousiaste ondersteuning van de supporters die gebruik kunnen maken van een zeer aantrekkelijk aanbod. Leden van de  supportersvereniging Rood Wit betalen slechts vijftien euro voor de busreis inclusief toegangskaart. Niet leden kunnen voor 25 euro mee.


Een uitwedstrijd naar eredivisionist AZ lijkt op voorhand een onmogelijke opgave. Maar in het bekertoernooi zijn verrassingen nooit uitgesloten zie vorig jaar toen VVSB, dat FC Emmen uitschakelde, de halve finale haalde. Erg belangrijk is natuurlijk de ondersteuning van de eigen supporters. De supportersvereniging hoopt dan ook op een grote deelname aan de busreizen.
De bussen vertrekken op 26 oktober om 16.30 uur, de wedstrijd begint om 20.00 uur. Opgave voor de busreis is alleen telefonisch mogelijk op nummer 06 18535469. De uiterste datum voor aanmelding is 24 oktober. Bij geen gehoor graag inspreken of een sms sturen met vermelding van naam plus wel of geen supporter.

Met de auto afreizen naar Alkmaar kan ook, losse tickets voor de wedstrijd kosten €5,- per stuk. Wanneer je met de auto gaat dien je dit door te geven door te mailen naar [email protected]. In de mail graag vermelden hoeveel tickets je wilt bestellen en de namen van de personen die naar de wedstrijd gaan. De tickets moeten omgewisseld worden op de parkeerplaats van Hotel Wieringermeer net na de Afsluitdijk. Dat kan van 18.15 tot 18.45 uur. Opgelet: dit is het enige omwisselpunt, per trein reizen is heen optie.