Terug naar overzicht Terug

Bied mee op unieke items tijdens ‘Meer dan Voetbal’-week


Het Nederlands betaald voetbal organiseert van maandag 6 juli tot en met zondag 12 juli een bijzondere online veiling tijdens de Meer dan Voetbal-week. Alle 34 profclubs uit de eredivisie en Keuken Kampioen Divisie stellen unieke items en arrangementen beschikbaar. De opbrengst van de voetbalveiling gaat naar de maatschappelijke projecten van de clubs.

Bied mee op gedragen wedstrijdkleding of voetbalschoenen van Anco Jansen, Michael de Leeuw, Glenn Bijl en Dennis Telgenkamp óf op andere mooie dingen zoals VIP tickets voor FC Emmen – Ajax of dineren op de middenstip van De Oude Meerdijk!


Opbrengsten naar Naoberschap United

Alle opbrengsten van de voetbalveiling gaan uitsluitend naar de clubfoundations; bij FC Emmen dus naar Stichting Naoberschap United. Stichting Naoberschap United organiseert vanuit FC Emmen gedurende het hele jaar maatschappelijke projecten: van de FC Emmen Street League, waar moeilijk participerende kinderen in de wijk voetballen, tot De Derde Helft waarbij ouderen die graag meer sociale contacten op willen doen elkaar ontmoeten in het supportershome van FC Emmen.

Maar ook kinderen met een beperking kunnen terecht bij FC Emmen. Zij voetballen gedurende het voetbalseizoen namens FC Emmen in de Bijzondere Eredivisie en trainen elke week in stadion De Oude Meerdijk. Ook doen de FC Emmen OldStars, 60-plussers die graag in beweging willen blijven, elke week aan Walking Football bij FC Emmen.

De Meer dan Voetbal-week is een nieuw initiatief van de Eredivisie CV, Coöperatie Eerste Divisie en de 34 betaald voetbalclubs. Een overzicht van alle veilingitems, arrangementen én maatschappelijke projecten van de Eredivisie- en Keuken Kampioen Divisieclubs is te bekijken op www.meerdanvoetbal.nl.