Terug naar overzicht Terug

Masterclass Commerciële Training versie 3.0


Woensdag 8 maart: Gaat u ook voor goud?

Klantambassadeurs creëren en inzetten is het nieuwe goud!

Om u te helpen het maximale resultaat uit uw inspanningen te halen, bieden wij u zonder verdere kosten een volledige dag training aan. Deze dag is inclusief een heerlijke lunch aangeboden door Hampshire Hotel Emmen.


Deze inspiratievolle dag biedt u praktische handreikingen en tips & tricks om mee te nemen naar uw dagelijkse praktijk. De dag is verdeeld in 2 thema’s met een ochtendsessie en een middagsessie.

Wilt u ook weten hoe u van uw klanten echte fans kunt maken?
‘Uw klanten zijn alleen maar tevreden omdat hun verwachtingen niet hooggespannen zijn en omdat niemand anders het beter doet. Tevreden klanten hebben is niet meer genoeg tegenwoordig. Wilt u echt een bloeiend bedrijf, maak dan van uw klanten enthousiaste fans.’

En hoe zorgt u er dan voor dat uw enthousiaste klanten zich voor u gaan inzetten? Bent u benieuwd hoe mond-tot-mond marketing uw onderneming tot bloei brengt?
98% van de bedrijven zegt voor hun opdrachten afhankelijk te zijn van mond tot mond reclame. Uit onderzoek blijkt dat mond-tot-mondreclame tien keer effectiever is dan traditionele reclame. Slechts 3% van de bedrijven heeft hier een strategie voor! De overige 97% mist een gouden kans! Maar hier gaat verandering in komen………………

FC Emmen, Fox Support, Skillz Trainingen en Hampshire hotel Emmen gaan u samen een handje op weg helpen. Samen gaan we voor goud!

OCHTENDSESSIE

Maak van je klanten de grootste fans en gratis ambassadeurs
Enthousiaste fans zijn gratis ambassadeurs voor je merk. Klanten komen terug als ze tevreden zijn. Ze worden fans als ze verrast worden. En ze zijn ambassadeurs als ze u aanbevelen. Het overtreffen van de klantverwachting is te leren. De organisaties die het maken van fans hoog op het prioriteitenlijstje hebben staan en mede het hebben van (gratis) ambassadeurs als doel hebben, zijn het meest succesvol. Dat is de beloning voor elke keer voor die 9+ gaan. Een tevreden klant komt bij u terug en draagt nieuwe klanten voor u aan! Hij wordt uw ambassadeur.

Hoe maak je écht het verschil voor loyale terugkomende fans? Gratis ambassadeurs die nieuwe klanten aanbrengen? Doe het op een nieuwe, persoonlijke en relevante manier! “Het succes zit ém in de kleine dingen die het ém doen”. Klanten blij maken gaat verder dan gastvrijheid. In deze training leer je een onderscheidende klantbeleving neer te zetten die de verwachtingen keer op keer zal overtreffen! Het zorgt voor nieuwe energie, teamspirit en extra omzet. Laat je inspireren en ga voor Goud voor je klant.

MIDDAGSESSIE

Van ambassadeur naar KLANT
In de middagsessie gaan wij aan de slag om voor uw bedrijf een effectieve strategie te ontwikkelen op basis van mond tot mond reclame. Wij gaan kijken hoe een ieders netwerk in elkaar steekt, wat zijn precies uw doelmarkten? Wat levert het op om door de juiste keuzes voor strategische samenwerkingspartners effectief te acquireren?

Net als in het voetbal is het zoveel makkelijker om een mooie voorzet te krijgen van een teamgenoot, i.p.v. dan  jezelf met veel pijn en moeite vanaf de achterlijn naar voren te moeten vechten.

Een aanbevolen klant heeft de volgende voordelen;

  • minder prijsbewust
  • hoger vertrouwens niveau
  • loyaler
  • mogelijke ambassadeurs

Een waardevolle dag om te leren effectief te netwerken, voor meer en betere omzet!!

Programma woendag 8 maart
09.30 uur     Ontvangst bij Hampshire Hotel Emmen
Start ochtendsessie:
10.00 uur      Maak van je klanten de grootste fans en gratis ambassadeurs

12.30 uur      Lunchpauze, met een lekkere uitgebreide lunch

Start middagsessie:
13.15 uur      Van ambassadeur naar klant
16.15 uur      Einde programma

Hoe deel te nemen? Door u zo snel mogelijk via [email protected] aan te melden. Wij kunnen op deze dag maximaal 40 deelnemers te plaatsen. VOL = VOL. Er zijn aan uw deelname verder geen kosten verbonden, met dank aan FC Emmen, Fox Support, Skillz Trainingen en Hampshire Hotel Emmen.

Durft u de uitdaging aan? Gaat u samen met ons voor goud? Wij helpen u graag op weg naar de top, want uw belang is ook het belang van FC Emmen.