Terug naar overzicht Terug

Masterclass bij themabijeenkomst ‘Golfen en Meedoen’


Op vrijdagmiddag 21 april stond de tweede van de drie themabijeenkomsten van FC Emmen Naoberschap op het programma. Te gast bij DGC De Gelpenberg in Aalden vond een masterclass golf plaats met een daarop aansluitende maatschappelijke presentatie over de FC Emmen OldStars.


Na een ontvangst met koffie en thee bij DGC De Gelpenberg en een kort welkomstwoord was het tijd voor de masterclass golf. De clinic bestond uit twee onderdelen en stond onder leiding van twee golf professionals. Tijdens het golfen konden aanwezigen met elkaar netwerken en ondertussen aan hun eigen golf vaardigheden werken.

Na de masterclass gaf Hugo de Olde, projectleider bij FC Emmen Naoberschap, een presentatie onder het thema ‘Meedoen’ over de FC Emmen OldStars. Hiervoor waren ook twee spelers uit het eigen OldStars-team aanwezig om tijdens de presentatie wat meer over hun eigen ervaringen met Walking Football te delen. Samen met de provincie Drenthe heeft FC Emmen namelijk de ambitie om meer verenigingen in Drenthe te laten starten met een Walking Football-team. Alle aanwezigen kregen ook de ruimte om mee te denken en vragen te stellen tijdens en na de presentatie.

Deze middag was de tweede van de drie themabijeenkomsten dit voetbalseizoen. De volgende en laatste themabijeenkomst staat in het teken van Suppen en ‘Op weg naar Werk’. Deze themabijeenkomst wordt georganiseerd op woensdag 21 juni bij Parc Sandur.