Terug naar overzicht Terug

(KOPIE)FC EMMEN BINGO

Aanstaande zaterdag is het weer tijd voor FC Emmen Bingo! Na alle overweldigende reacties willen Anco Jansen en Michael de Leeuw graag de bingomasters zijn bij de volgende editie van de FC Emmen Bingo. Dat belooft weer een mooie en gezellige avond te worden samen met je familie of vrienden én de beide aanvoerders!

Schrijf je nu gratis in!

De tweede FC Emmen Bingo vindt plaats op zaterdag 16 mei om 19.00 uur, live op het YouTube-kanaal van FC Emmen. Deze keer zijn de bingomasters Anco Jansen en Michael de Leeuw! Van tevoren krijg je jouw bingokaarten per e-mail toegestuurd. De inschrijving sluit op zaterdag 16 mei om 13.00 uur. Schrijf je meteen in via onderstaand formulier!

Bij de eerste FC Emmen Bingo deden 1574 deelnemers mee. Samen doneerden zij maar liefst € 6.153,- om de club te helpen in deze coronacrisis. Ook bij het inschrijven voor de volgende FC Emmen Bingo kun je een donatie doen. Alle kleine beetjes helpen!

FC Emmen Bingo

Na de overweldigende reacties op de eerste FC Emmen Bingo, gaan we ook een tweede online bingo-avond organiseren! De tweede FC Emmen Bingo wordt op zaterdag 16 mei om 19.00 uur gepresenteerd door onze bingomasters Anco Jansen en Michael de Leeuw.

Er worden natuurlijk weer allerlei mooie prijzen verdeeld. De prijzen waar je deze keer kans op maakt, worden binnenkort bekendgemaakt op deze pagina.

De hoogtepunten van de vorige FC Emmen Bingo:

Spelregels

Voordat de FC Emmen Bingo begint, krijg je jouw bingokaarten per e-mail opgestuurd. Vervolgens kun je drie dingen doen:

  1. De bingokaarten printen: zo kun je vervolgens gemakkelijk met een pen de nummers die zijn geweest doorstrepen. De bingo volg je dan gemakkelijk op je telefoon, laptop of televisie.
  2. De bingokaarten natekenen: als je de kaarten hebt ontvangen en je hebt geen printer thuis, kun je de bingokaarten ook natekenen op papier. Ook zo kun je vervolgens met een pen de nummers doorstrepen. De bingo volg je op je telefoon, computer of televisie.
  3. Op je telefoon meespelen: als je op de telefoon wil meespelen met de bingo moet je van de bingokaarten een screenshot maken. Deze screenshots komen vervolgens in je galerij te staan. Door de afbeelding te bewerken kun je met kleuren de nummers aankruisen. Hierbij kun je dus niet je telefoon gebruiken om de bingo te volgen, daar heb je dan een laptop, computer of televisie voor nodig.

“BINGO!”

Heb je bingo? Bel dan meteen naar het telefoonnummer dat in beeld staat en houd je bingokaart en het e-mailadres waarmee je bent ingeschreven bij de hand. We controleren dan je bingokaart en als alles klopt, win jij de bijbehorende prijs!

Als er meerdere bingo’s op hetzelfde moment zijn, wint degene die als eerste belt. Hoor je de voicemail? Dan ben je helaas te laat…