Terug naar overzicht Terug

Kom trainen bij de Eredivisieclub van Drenthe


Op 20 mei 2018 was het eindelijk zover. Feest in Drenthe! FC Emmen is voor het eerst in haar bestaan gepromoveerd naar de Eredivisie. Als nieuwe Eredivisieclub hebben wij in de zomervakantie weer iets nieuws! Lees snel verder!


FC Emmen jeugdtrainers geven voetbalclinic in Stadion De Oude Meerdijk!

In de zomervakantie beleeft de jeugd van Emmen en omgeving de voetbaldag van hun leven. De Drentse voetbalclub FC Emmen, dit seizoen voor het eerst in haar bestaan actief in de Eredivisie,  organiseert in haar eigen stadion De Oude Meerdijk een voetbalclinic met jeugdtrainers en scouts. De FC Emmen Voetbalclinics vinden op dinsdag 24 juli én woensdag 1 augustus plaats.

Kom trainen bij de Eredivisieclub van Drenthe
Ben jij tussen de 6 en 14 jaar, houd je van voetbal en wil jij jouw voetbalvaardigheden ontwikkelen? Doe dan mee aan de FC Emmen Voetbalclinic bij FC Emmen in Stadion De Oude Meerdijk en wie weet wordt jij geselecteerd als oploper met een speler voor een thuiswedstrijd van FC Emmen, inclusief wedstrijdticket voor de Eredivisie.

Training van FC Emmen jeugdtrainers
Tijdens de FC Emmen Voetbalclinic ontwikkel jij jouw voetbalvaardigheden onder begeleiding van FC Emmen jeugdtrainers, in jouw gloednieuwe FC Emmen Trainingsshirt. Tussendoor geniet je ook nog eens van een goed verzorgde lunch. Tevens hebben we aan het einde van de dag een leuke verassing!

Wat krijg je tijdens de Voetbalclinic:

  • Top training van FC Emmen Jeugdtrainers.
  • FC Emmen trainingsshirt.
  • FC Emmen bidon en officieel certificaat.
  • Goed verzorgde lunch en drinken.
  • Kans om geselecteerd te worden als oploper met een speler
  • Én een extra leuke verassing tijdens de Voetbalclinc


Deelname kost slechts €49,95 en er zijn een beperkt aantal deelnemersplaatsen.
Meer informatie en aanmelden via
FC Emmen Voetbalclinic!

WhatsApp Image 2018-06-21 at 09.28.35