Terug naar overzicht Terug

Dennis Telgenkamp blijft bij FC Emmen


Twee dagen voor de eerste training van het nieuwe seizoen heeft FC Emmen overeenstemming bereikt met Dennis Telgenkamp over verlenging van zijn aflopende verbintenis. De 31 jarige keeper, die sinds de zomer van 2015 in Emmen onder de lat staat, tekent één jaar bij.

Jan Korte: “Dennis Telgenkamp was het afgelopen seizoen zeer belangrijk voor ons, hij had een groot aandeel in de promotie naar de Eredivisie. Dennis is een keeper welke niet enkel de ballen uit het doel houdt, maar hij profileert zich eveneens als extra veldspeler. Als aanvoerder is hij met zijn ervaring en coaching belangrijk voor het groepsproces. We zijn heel tevreden dat de samenwerking ten minste nog één seizoen zal worden gecontinueerd. Met het toevoegen van Dennis aan de selectie, zijn we qua keepers helemaal rond voor het komende seizoen.”

Dennis Telgenkamp: “Dat ik het in Emmen naar mijn zin heb is algemeen bekend. Ik wilde na afloop van het seizoen even de tijd nemen om een besluit te nemen over de toekomst. Het gevoel om samen met FC Emmen de Eredivisie in te gaan bleef heel sterk aanwezig en de boventoon voeren. Daarom heb ik na mijn vakantie laten weten dat wat mij betreft mijn toekomst in Emmen ligt. Na deze boodschap zijn we gaan zitten en waren we er heel snel met elkaar uit.”