Terug naar overzicht Terug

Klassenontbijt op De Oude Meerdijk voor deelnemers Scoren voor Gezondheid!


Verdeeld over drie dagen kwamen de deelnemers van Scoren voor Gezondheid naar stadion De Oude Meerdijk om daar te genieten van een gezond ontbijt. Niet alleen werd er ontbeten, ook werd er een quiz georganiseerd over het belang van ontbijten en gezonde voeding.


Nadat het klassenontbijt door corona in oktober werd uitgesteld konden de ontbijtsessies de afgelopen dagen weer plaatsvinden op De Oude Meerdijk. Op 17 mei namen de eerste scholen deel aan het ontbijt. Op 24 en 25 mei was het de beurt voor de overige scholen om richting het stadion te komen. Vanaf 9.00 uur konden de kinderen van verschillende scholen uit de gemeente Borger-Odoorn, Coevorden en Emmen genieten van een ontbijt dat volledig beschikbaar werd gesteld door Lidl Emmerhout.

Toen iedereen was uitgegeten, was het tijd voor een quiz over gezonde voeding en het belang van ontbijten. Per school kwam er één winnaar uit de strijd. De winnaar ging naar huis met een FC Emmen-vaantje, gesigneerd door niemand minder dan FC Emmen-middenvelder Jari Vlak!

Rond de klok van 11.00 uur zat de ochtend op De Oude Meerdijk er weer op en vertrokken de kinderen weer richting school.