Terug naar overzicht Terug

Kim Arends keert terug bij FC Emmen


Kim Arends treedt vanaf 1 januari 2024 weer in dienst bij FC Emmen, zij wordt operationeel manager.

Voor veel sponsoren en supporters is Kim geen onbekende. Ze kwam in 2014 bij de club en was onder andere verantwoordelijk voor de horeca, evenementen en facilitaire dienstverlening. In december 2021 verruilde ze FC Emmen voor een avontuur op het TT Circuit, bij Albron. Nu keert ze na twee jaar terug op het oude nest, terug op De Oude Meerdijk. In de functie die Kim bij de club gaat bekleden zal ze wederom verantwoordelijk worden voor de horeca, evenementen en facilitaire zaken.

Kim: “Oude liefde roest niet. Ik ben FC Emmen altijd blijven volgen en kijk ernaar uit om samen met het team een bijdrage te leveren aan de ambities en verdere ontwikkeling van de club. Een terugkeer op De Oude Meerdijk voelt als thuiskomen.”

Algemeen directeur Rinse Bleeker: “We willen als club doorgroeien, dat hebben we uitgesproken en dat zetten we kracht bij door Kim Arends met al haar ervaring terug te halen naar FC Emmen. We willen meer commerciële evenementen organiseren in en rondom het stadion. Ons stadion is een prachtige locatie voor allerlei bijeenkomsten, met bovendien uitstekende bereikbaarheid en veel parkeerruimte. Daar moeten we meer gebruik van maken en Kim zal daarin een belangrijke rol spelen.”