Terug naar overzicht Terug

Keeperstrainer Patrick Sulmann verlengt met drie jaar


De jeugdopleiding van FC Emmen heeft de langdurige samenwerking met keeperstrainer Patrick Sulmann met drie jaar verlengd. Dit betekent dat de trainer die inmiddels alweer tien jaar actief is binnen de jeugdopleiding in ieder geval tot de zomer van 2025 verbonden blijft aan FC Emmen.

Patrick Sulmann: “Ik zie bij FC Emmen veel mogelijkheden om mezelf en de jeugdopleiding verder door te ontwikkelen. Bovendien denk ik dat er met het huidige keeperspotentieel ook weer een paar interessante keepers voor de toekomst aankomen. Ik wil er graag aan meewerken om deze talenten zo te ontwikkelen dat ze net als Kjell Scherpen in het verleden en Max Wolfs op dit moment aan kunnen sluiten bij de eerste selectie.”

Hoofd Jeugdopleiding René Grummel is verheugd met de verlenging van het contract: “Patrick is iemand die uitstekend past bij de club en deze regio. Hij is dan ook een echte clubman. Daarnaast is hij iemand die in mijn ogen de potentie heeft om in de toekomst een rol als keeperstrainer bij de eerste selectie van een betaald voetbalorganisatie te gaan vervullen.”