Terug naar overzicht Terug

Jupiler League vrijdag vast om 23 uur bij Veronica


Op vrijdag 5 augustus gaat na de zomerstop de bal weer rollen in de Jupiler League. Dezelfde avond zijn ook de samenvattingen voor het eerst te zien bij Veronica, op een nieuw en vast tijdstip: 23:00 uur. Daarnaast krijgt het programma met Wytse van der Goot een nieuwe presentator. Aanvullend zijn onder meer de samenvattingen online te zien via NUsport. 


Op tv trapt Veronica op vrijdag 5 augustus om 23:00 uur af met de Jupiler League. Dit programma van circa een uur wordt gepresenteerd door Wytse van der Goot en volgt op de comedyseries of autoprogramma’s van Veronica. Naast de uitzending op vrijdag, is er wekelijks ook een aflevering op maandag van circa een halfuur. Deze uitzending sluit aan op de grote filmseries die op maandag worden uitgezonden, zoals Jurassic Park, Marvel, Pirates of the Caribbean en Batman.

Online zijn alle samenvattingen te zien bij NUsport, het sportplatform van de grootste nieuwssite van Nederland, NU.nl. In de app wordt op regio getarget, zodat men in Emmen de samenvattingen van FC Emmen op de voorpagina krijgt. Daarnaast maakt NUsport elke speelronde een compilatievideo van alle hoogtepunten voor op de ‘landelijke’ voorpagina.

De vrijdagavond is dé avond van de Jupiler League. Een vast én vroeger tijdstip voor de samenvattingen bij Veronica sluit hier perfect op aan”, reageert Marc Boele (Algemeen Directeur Jupiler League). Fans die bij de wedstrijden zijn geweest, kunnen bij thuiskomst direct de doelpunten van de overige wedstrijden zien. Daarnaast zijn we blij dat Wytse van der Goot het programma presenteert. Hij past als nieuw en fris presentatietalent perfect bij de Jupiler League waar alles draait om ontwikkeling van talenten. Het gebruik van geo-targetting bij NUsport is voor ons als competitie met een sterke regionale verankering ook bijna een must. Op deze manier kunnen we de fans de voetbalmomenten bieden waar ze het meest op zitten te wachten.”

Veronica en NUsport hebben ook de uitzendrechten van de UEFA Champions League en de samenvattingen en live de halve finales van de KNVB Beker in het goed gevulde voetbalpakket.