Terug naar overzicht Terug

Jupiler League trapt vrijdag weer af


 Naast de live-wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en FC Volendam zal ook de kraker tussen FC Zwolle en Sparta Rotterdam op zondag 15 januari live uitgezonden worden. Uiteraard zijn de samenvattingen van alle wedstrijden weer te zien op vrijdagavond vanaf 22.00 uur Wilfred Genee op RTL 7. 
In de tweede seizoenshelft wordt duidelijk wie FC Zwolle kan stoppen in hun weg naar het kampioensschap. De Zwollenaren staan dit moment al tien punten los op de nummer twee FC Eindhoven, maar in de Jupiler League is niets onmogelijk. Wie haalt Jack Tuyp nog in op de topscorerslijst en wie gaan er vandoor met de Gouden Stieren voor Beste team, de Beste speler, de Beste trainer, de Topscorer én het Beste Talent dit seizoen Om nog maar te zwijgen van de spannende ontknoping die door de periodetitels altijd voor vuurwerk zorgt. Er zijn al twee periodewinnaars bekend, maar welke teams voegen zich aan hun zijden en strijden mee om promotie naar de Eredivisie  Kortom nog voldoende spanning, spektakel en prijzen te verdelen in de Jupiler League en wie die prijzen gaat pakken blijft voor nu nog een verrassing. 

De belangen van de achttien clubs worden behartigd door de Coöperatie Eerste Divisie. De CED ondersteunt de clubs bij de verdere professionalisering van de Jupiler League en bij het ontwikkelen van centrale programma’s – van mediapartnerships tot maatschappelijk verantwoorde initiatieven als ‘Playing for Success’ (voor kinderen met leerachterstand) en ‘Sportivitieit en respect’.