Terug naar overzicht Terug

Jupiler League Supporters Quiz van start


Hoofdprijs: Super Sup Contract


“Voetballiefhebbers kunnen niet alleen online hun kennis over FC Emmen en de Jupiler League testen, maar maken via zowel een individueel- als clubklassement kans op prachtige prijzen”, zegt FC Emmen-directeur Henk Eising.“De meest bijzondere prijs is het Super Sup Contract voor de winnaar van het individuele klassement aan het eind van het seizoen. Ik hoop natuurlijk dat één van onze supporters die prijs wint, want zij of hij wordt dan een seizoen lang op unieke wijze betrokken bij de activiteiten van FC Emmen. De supporter komt bijvoorbeeld op de elftalfoto en krijgt een eigen wedstrijdshirt.”

Andere individuele prijzen die men kan winnen zijn bijvoorbeeld seizoenkaarten, het bijwonen van RTL studio-opnamen , PerfectDraft-thuistapsystemen en abonnementen op Voetbal International.

 

Clubprijs: Levensgroot Supportersdoek

Hoofdprijs voor de winnaar van het clubklassement (de hoogste gemiddelde score van de 11 beste supporters per club) is een levensgroot Supportersdoek voor op de Tribune. “We zouden het geweldig vinden als onze supporters dat Supportersdoek voor FC Emmen bemachtigen. Zo’n doek geeft extra sfeer in het stadion en stimuleert ons team”, zegt aanvoerder Roy Stroeve van FC Emmen.

Daarnaast zijn er een aantal Jupiler League voetbaltafels voor in het supportershome te winnen.

 

De Jupiler League Supporters Quiz kan vanaf nu gespeeld worden op www.supportersquiz.nl en wordt online gepresenteerd door sportpresentator Jan Joost van Gangelen.

 

Met de Supporters Quiz willen de initiatiefnemers de belangstelling voor de Jupiler League en in het bijzonder het stadionbezoek verhogen. “De vele voetbalfans die Nederland rijk is, zijn graag actief bezig met alles wat met voetbal te maken heeft. Er is behoefte aan competitie, kennis over voetbal en liefde voor de favoriete club. Al die elementen komen samen in de Jupiler League Supporters Quiz”, zegt Frans Derks, voorzitter van de Coöperatie Eerste Divisie.

 

 

Jan Joost van Gangelen presenteert de quiz.