Terug naar overzicht Terug

Jupiler League als eerste live via YouTube


De Jupiler League is hiermee, in navolging van enkele grote Amerikaanse uitzendingen, de eerste Nederlandse officiële partner van Google die gebruik gaat maken van de mogelijkheid tot live-video op Youtube.


De uitzending zal worden verzorgd door Eyeworks Sport, partner van de Jupiler League. Matthijs van Elk, Head of New Media Eyeworks Sport, is blij met de keuze voor Youtube. “We zijn samen met de Jupiler League altijd op zoek naar nieuwe manieren om de voetballiefhebber te bereiken en willen daarbij ook graag innoveren. Daarom hebben we dit initiatief genomen.”

Patrick Brand, directeur Coöperatie Eerste Divisie (CED): “De uitreiking van de Gouden Stier is een perfect evenement om via internet uit te zenden. Dat we dit via Youtube kunnen doen, bevestigt nogmaals het innovatieve en verrassende karakter van de Jupiler League.”

De uitreiking van de Gouden Stier is het evenement in de Jupiler League waarmee de beste sportieve prestaties van het seizoen worden beloond. De prijs is een stimulans voor de beste spelers, trainers en talenten uit de Jupiler League, die op weg zijn naar de top. De presentatie is in handen van Wilfred Genee.