Terug naar overzicht Terug

Joseph Oosting op de bank tegen De Graafschap


Joseph Oosting en de andere assistent-trainer Jannes Wolters zetten donderdagmorgen op het terrein van het Univé stadion de puntjes op de ‘í’ met het oog op de botsing tegen De Graafschap. Dat het een zwaar karwei wordt staat vast voor Joseph Oosting. ,,Ze hebben, ook al is Anco Jansen er niet bij, meer kwaliteit in de selectie dan wij. Maar voetbal blijft natuurlijk ook onvoorspelbaar. Als we de lijn van de afgelopen weken door kunnen trekken en ons aan de afspraken houden, is best wat mogelijk.”

In de basisformatie is weinig veranderd. Alleen Tom Hiariej is met liesklachten niet beschikbaar waarvoor Yannick de Wit nu vanaf het eerste fluitsignaal van de partij is. Elson do Rosario Almeida staat voor de tweede achtereenvolgende keer in de basis. Niet van de partij is Norair Mamadov die een scheurtje in de hamstrings moet zien weg te werken. Anmar Almubaraki en Rutger Worm zijn daar en tegen fit genoeg om als wissel te kunnen fungeren.
Opstelling FC Emmen: Van der Vlag; Bakkati, Maynard, Van der Linden, Kunst, Wijks, De Wit, Velda, Almeida, Ter Heide, Rojer.


 

Joseph Oosting.