Terug naar overzicht Terug

Joop Gall: 'VVV voor mij titelkandidaat'


,,Ik hoor de mensen al zeggen van hij wil ons zand in de ogen strooien, maar ik heb de wedstrijd VVV-Venlo tegen De Graafschap in Venlo gezien en tegen FC Dordrecht was live op de televisie. Tegen De Graafschap was VVV echt twee klassen beter”, aldus Joop Gall. ,,Dat hoort raar natuurlijk als VVV met 4-0 heeft verloren maar het beeld van de wedstrijd was totaal anders. Alleen Parzyszek, die spits van De Graafschap, scoort een paar keer met onmogelijke ballen. Maar wat VVV aan veldspel liet zien was echt het beste niveau van wat ik tot nu toe heb gezien. Het was gewoon eenrichtingsverkeer. Tegen FC Dordrecht ging ook alles mis wat er mis kon gaan waardoor er op het einde een 5-0 stand op het scorebord stond, het verschil was dat de thuisclub optimaal rendement uit de kansen haalde en VVV helemaal niet.”


Om VVV-Venlo te bestrijden heeft Gall de opstelling van FC Emmen in vergelijking met afgelopen maandag ongewijzigd gelaten. Bart de Groot en Siad Bakkati zijn nog niet speelklaar. De statistieken voor wat betreft de thuiswedstrijden van FC Emmen tegen VVV zijn licht in het voordeel van FC Emmen. Er zijn op de Meerdijk zeventien onderlinge duels gespeeld waarvan FC Emmen er acht won, zes verloor en drie maal werd er gelijk gespeeld.
Opstelling FC Emmen: Van der Vlag; Almeida, Luis Pedro, Siekman, Metaj, Olijve, Rozema, Bannink, Resida, Bergkamp, Martinus.