Jong FC Emmen steviger op tweede plaats

De eerste helft was niet bijster boeiend. FC Emmen, met Brian Tevreden in de ploeg, kreeg middels Philip Ties een paar kansjes maar hij schoot over en was een keertje te traag in zijn actie. Na een half uur kreeg AGOVV een goede mogelijkheid om op voorsprong te komen maar Juliana kopte vrij voor doel naast. De rust leek met een brilstand in te gaan maar in de 41e minuut kwamen de gasten onverwachts op voorsprong toen Fennebeumer te veel vrijheid kreeg: 0-1. Coach Tom Saintfiet liet na de doelwisseling Björn Zwikker opdraven voor Brian Tevreden en de A-junior zorgde na zeven minuten voor de gelijkmaker toen hij op fraaie wijze een goed opgezette aanval afrondde: 1-1. Een klein kwartiertje later werd een solo van Zwikker op het nippertje gestuit door de Apeldoornse verdediging. De winnende treffer voor Jong FC Emmen viel in de 79e minuut. Een lange bal van Danny Jaspers vanaf de rechterkant bereikte Philip Ties en de Westerborker maakte het karwei keurig af: 2-1.
Jong FC Emmen: Zegers; Balsala, Schepers, Tailor, Geers, Hindriks (70. Jaspers), Tevreden (46. Zwikker), Voorintholt (56. Van der Weide), Hoolsema, Ties, Huizenga.