Jong FC Emmen komt weer niet tot scoren

Jong FC Emmen heeft problemen met het scoren. Na eerder in twee bekerduels en één competitiewedstrijd niet te hebben gescoord kon de ploeg ook op eigen veld tegen Stormvogels Telstar het net niet vinden. Het duel eindigde in een 1-0 zege voor de gasten waarin de enige goal in de 65e minuut door ex-AZ speler Mustafa El Aamrani werd gescoord.
De eerste helft stond bepaald niet bol van de hoogtepunten. Een solo van Clint Molley waaraan doelman Barry Reijs via het weggeven van een hoekschop een eind maakte en een vrije trap van Kristian Westerveld die eveneens tot hoekschop werd omgebogen, waren zo’n beetje de wapenfeiten. In het tweede bedrijf kreeg Jong FC Emmen wel een paar mogelijkheden, via Brian Tevreden en Tom Boelen, maar het doelpunt viel dus aan de andere kant. Zes minuten voor tijd behoedde Reijs met een prima redding zijn ploeg nog voor een tweede tegentreffer.
Jong FC Emmen-Jong Stormvogels Telstar 0-1. 65. El Aamrani 0-1. Scheidsrechter: Kleijburg. Gele kaart: Tevreden (FC Emmen).
Jong FC Emmen: Reijs; Wigger (60. Snip), Westerveld, Prinsen; Kamps, Huizinga; Wessels (72. Bosman), Tevreden, Manning; Schonewille (66. Doorn), Boelen.