Jong Emmen verliest van FC Twente

Jong Emmen heeft de Amstel Cup wedstrijd tegen Jong FC Twente met 2-0 verloren. Behalve de nederlaag deed ook de rode kaart voor Dennis van den Driessche pijn. Hij werd in de 60ste minuut samen met de Twentenaar Patrick Jurgens op advies van de grensrechter uit het veld gestuurd. Bij het nemen van een hoekschop werd er wat geduwd maar volgens beide partijen sloeg de rode kaart nergens op. Emmen wil dan ook in beroep gaan.
FC Twente was in de eerste helft de betere ploeg maar de score bleef tot 1-0 beperkt. Nelson Gonsalves da Costa was na een half uur de maker. In de tweede helft kwam Emmen goed terug, gaf weinig kansen weg maar fabriceerde er zelf ook weinig. De tweede en beslissende goal viel na een uur spelen door toedoen van Sergio Bab.
Opstelling Jong Emmen: Peek; Snip, Mooibroek, Karreman (60. Wigger), Prins; Sewuster (60. Doorn), Sloots, Van Braam (75. Bosman); Van den Drieswsche, Fuhler, Malkus.