Jong Emmen verliest in Zwolle

Jong Emmen wacht na de winterstop nog steeds op de eerste overwinning. Maandagavond ging de uitwedstrijd tegen Jong FC Zwolle met 3-2 verloren.
Het was in Zwolle een wedstrijd die best het bekijken waard was. En Emmen kreeg ook goede kansen, zo Jeroen Fuhler reeds na amper twintig seconden. De lange aanvaller raakte evenwel slechts de lat. Tien minuten later kwam de thuisclub aan de leiding met een doelpunt van Thijs Heuvink waaraan een buitenspelluchtje kleefde. Jong Emmen had het betere van het spel maar kon daaruit geen kapitaal slaan. Vijf minuten na de rust verhoogde FC Zwolle middels Tjeerd Korf tot 2-0. Na een uur spelen drukte Jeroen Fuhler het goede spel van de Emmenaren uit in de eerste tegengoal. In plaats van de in de lucht hangende gelijkmaker werd het vijf minuten voor tijd door Thijs Heuvink echter 3-1. In de eerste de beste tegenstoot bracht Marcio Junqueira het verschil weer terug tot een doelpunt maar daarbij bleef het tot teleurstelling van de Emmenaren.
Opstelling Jong Emmen: Peek; Tieltjes, Feijer, Wigger, Snip; Van Halen, Sloots (60. Prins), Malkus (75. Sewuster; Fuhler, Junqueira, Van den Driessche.